Депутат зробив ремонт вулиці, якою до Луцька заїжджають гості із Заходу

23 Вересня 2015, 11:16
2451

У сесійній залі Луцькради Сергій Волик став частим гостем ще перед тим, як мешканці виборчого округу №6 довірили йому представляти їхні інтереси.

Будучи генеральним директором ТзОВ «Магніт», Сергій Волик займався в міськраді затвердженням проекту будівництва пішохідного переходу в центрі Луцька.

Перехід так і не збудували, а от пану Сергієві в міськраді очевидно сподобалося, і на місцевих виборах він успішно запропонував виборцям свою кандидатуру від партії «Батьківщина».

Його виборчий округ № 6 – це умовно частина вулиці Володимирської, район «МКС» та частина Малоомелянівського масиву. Найбільш наболіла проблема цього району, як і в кожному приватному секторі – жахливі дороги, чи навіть швидше їхня цілковита відсутність.

Звично, головний винуватець – той, хто при владі. Тож щодо затоплення підвалів мешканці цього району зверталися не до одного депутата та міського голови.


Не оминула така доля і Сергія Волика.

«Проблемою підтоплення Малоомелянівського житлового масиву я займаюсь з того дня, як був обраний депутатом міської ради від цього мажоритарного округу № 6. Після моїх неодноразових звернень до міського голови Миколи Романюка вдалося привернути увагу до питання підтоплення згаданого району паводковими водами та відсутності, як зливової, так і господарсько-побутової каналізації.Таким чином на 2013 рік даний об’єкт включено до переліку на виготовлення комплексного проекту по влаштуванню зливової та господарсько-побутової каналізації району. Визначено проектну організацію, яка виконає даний проект. Орієнтовна вартість проектних робіт становить 1 мільйон гривень», – зазначив депутат.

У 2013 році виконати обіцянку не вдалося, проте у 2015 році мережу таки проклали.

Як з’ясувалося із відповідей кількох активних мешканців округу, «свого депутата вони не знають і в очі не бачили, і хто тими людьми цікавиться?» Відвідуючи вже п’ятий округ, можемо впевнено стверджувати, що така відповідь – типова для більшості виборців.

«Ще серед важливих запитів, які я озвучував і які було реалізовано – світлофор на перетині Чернишевського і Шевченка. Було багато незадоволених, але зараз вже всі звикли і погодилося, що стало безпечніше і для пішоходів, і для водіїв. Також звертався щодо ремонту вулиці Чернишевського, і минулого року її зробили. Все-таки це – вулиця, якою до Луцька заїжджають гості із Заходу», – каже депутат.

Більше про те, як живуть мешканці округу № 6, читайте у матеріалі «Що зробили депутати за 5 років. Сергій Волик».

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром