У Луцьку італійці встановлюватимуть теплові пункти в будинках

20 Серпня 2019, 12:04
фото ілюстративне 1970
фото ілюстративне

 

У Луцьку італійська компанія встановлюватиме індивідуальні теплові пункти в багатоповерхівках.

Про це йшлося у вівторок, 20 серпня, під час засідання комісії Луцькради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, – повідомляє інформаційне агентство «ВолиньPost».

Тимчасовий виконувач обов'язків директора ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський повідомив, що у місті в рамках співпраці з ЄБРР торік ліквідували 7 неефективних котелень, провели заміну теплових мереж, запустили твердопаливний котел на Боженка, який обіцяють ввести в експлуатацію впродовж 10 днів. 

Також уклали договір на понад 2 мільйони євро на встановлення ІТП. До слова, роботи виконуватиме італійська компанія «Амар».

«В італійців є довід роботи в Україні, зокрема, у Тернополі та Житомирі. У них є субпідрядник – київська фірма. Орієнтовно у жовтні, на початку листопада розпочнуться роботи», – зауважив Іван Скорупський.

Також у планах – заміна пальників на котельнях, насосного обладнання та теплообмінників на центральних теплових пунктах.

Читайте також: Як луцькі котельні готують до зими.

Коментарі
21 Серпня 2019, 11:42
Сумніваюсь,що італійці захочуть кормити волинських бліх в підвалах.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром