Понад 50 тисяч клієнтів «Волиньгазу» користуються Особистим кабінетом

20 Серпня 2019, 14:34
фото ілюстративне 1321
фото ілюстративне

Сервісом Особистий кабінет «Волиньгазу» користується 26% клієнтів.

За 7 місяців 2019 року в перевагах онлайн-ресурсу переконались 9,3 тисячі нових користувачівЗагалом 26% клієнтів, тобто кожен четвертий споживач «Волиньгазу» успішно користується сервісом Особистий кабінет на сайті 104.ua. Сервіс доступний для використання в будь-якому населеному пункті Волинської області, де є покриття мережі інтернет.

Читати також: На Волині споживачам газу повернули 12 мільйонів гривень зекономленої субсидії

Четвертий рік поспіль клієнти «Волиньгазу» мають можливість контролювати свій особовий рахунок онлайн за допомогою Особистого кабінету. За цей період переваги сучасного сервісу оцінили вже 54 тисячі споживачів. Сервіс доступний для використання не тільки в містах, але й у віддалених населених пунктах області. Інтерфейс кабінету  простий і зрозумілий. Реєстрація триває кілька хвилин. Потрібно знати номер свого особового рахунку та суму останньої оплати за газ.

«Сервіс Особистий кабінет значно розширив можливості нашого клієнта. В будь-який зручний для себе час, споживач отримує доступ до всієї інформації за його рахунком. Без особливих зусиль, може дізнатися актуальну ціну на газ, передати показання лічильника, переглянути стан особового рахунку, роздрукувати квитанцію за спожитий газ, заплатити за газ онлайн, перевірити стан розрахунків і споживання та зв’язатися із представниками компанії онлайн» розповідає начальник управління клієнтського сервісу АТ «Волиньгаз» Юрій Петрук.

Користувачам сервісу, для того, щоб передати показання лічильника газу не потрібно навіть виходити з дому, достатньо зайти у свій Особистий кабінет і ввести актуальні дані. Це значно економить час, адже клієнтам компанії не доводиться стояти в чергах або спеціально відвідувати Центри обслуговування клієнтів.

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024