Взяли під варту харків’янина, який постачав наркотики у Луцьк

19 Серпня 2019, 17:09
фото з місця події 1745
фото з місця події

Працівники Луцького відділу поліції уподовж 2019 року зафіксували два епізоди пересилання 27-річним харків’янином із Вінниці та Харкова у Луцьк психотропних речовин покупцям, з якими він зв’язувався через інтернет.

Використовуючи вигадані анкетні дані, зловмисник поштою пересилав психотропи й у інші міста України, – повідомляють у прес-службі прокуратури Волині.

16 серпня 2019 року працівники поліції під час санкціонованого Луцьким міськрайонним судом обшуку у відділенні поштового оператора у Харкові вилучили три посилки із психотропною речовиною PVP, які громадянин надіслав адресатам.

За місцем проживання зловмисника також виявлено й вилучено наркотичні засоби та психотропні речовини, обсяг яких встановлює експертиза.

Чоловіка затримали та повідомили йому про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 2,3 ст. 307 КК України.

Суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб. Зауважимо, що за вчинення таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання аж до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також: Посадовця прокуратури Волині затримали на хабарі





Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром