Посадовця прокуратури Волині затримали на хабарі

19 Серпня 2019, 16:14
фото ілюстративне 3767
фото ілюстративне

Начальника одного з відділів прокуратури Волині затримали на хабарі.

Напередодні слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань зафіксували факт одержання хабара посадовцем у вигляді талонів на 100 літрів пального, – повідомляє Суспільне Волині.

«За попередньою інформацією, начальник відділу місцевої прокурати неодноразово звертався до власника АЗС з пропозицією не втручатися у його підприємницьку діяльність взамін на талони на пальне. Підприємець відмовився надавати правоохоронцям талони, після чого прокуратурою було ініційовано кримінальне провадження щодо його діяльності, проведено обшуки на АЗС, вилучено обладнання та 1200 літрів дизельного пального. Пізніше згадане кримінальне провадження було закрите, однак начальник відділу прокуратури знову звернувся до підприємця з проханням надати талони на пальне взамін на невтручання в роботу АЗС», – розповіла речниця ДБР Анжеліка Іванова.

Прокурора затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

«Затриманому готується повідомлення про підозру. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 ККУ. Це одержання неправомірної вигоди службовою особою,поєднане з вимаганням такої вигоди», – додала Іванова.

Читайте також: У Луцьку поліцейські прокоментували ситуацію із п'яною водійкою

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром