У луцькому «Базиліку» прокомонтували ситуацію з отруєнням гостей

17 Серпня 2019, 17:24
2957

У луцькому «Базиліку», що на вулиці Кравчука, розповіли, що не прийматимуть гостей декілька днів, через ймовірне отруєння гостей.

Про це написали на сторінці Кафе Базилік.

Нещодавно, після відвідування кафе, за медичною допомогою з ознаками гострої кишкової інфекції (ГКІ) звернулось 8 осіб, з них 3 дітей.

«У нашому закладі проводиться епідеміологічне розслідування для встановлення причин та обставин, що ймовірно могли призвести до захворювання осіб які 15-16 серпня 2019 року звернулись за медичною допомогою, з ознаками гострої кишкової інфекції. Усі наші співробітники націлені на вжиття максимальних заходів для встановлення усіх обставин цієї події», – йдеться у дописі.

У закладі проводять профілактичні заходи в усіх приміщеннях та розробляються уніфіковані санітарні регламенти з метою запобігання подібним ситуаціям для усієї мережі закладів.

Гостей запевняють, що всі заходи будуть проведені якісно та у найкоротший термін.

«Нашим пріоритетом було і залишається надання якісних послуг своїм гостям. Просимо вибачення за тимчасові незручності та сподіваємось невдовзі зустрітись знову! PS про перебіг подій повідомлятимемо у стрічці ФБ та інстаграм», – продовжують у дописі.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром