У Луцьку стартував соціальний проект для підлітків

16 Серпня 2019, 17:15
«Щоденник підлітка» 1491
«Щоденник підлітка»

В арт-галереї Центрального універмагу «Луцьк» стартував соціальний проект «Щоденник підлітка» організації «Товариство «Знання» України у Волинській області.

Запустили проект у четвер, 15 серпня. Він реалізується у межах Конкурсу соціальних проектів спрямованих на вирішення проблем сімей/осіб, які опинились в складних життєвих обставинах, що проводиться управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради.

Метою проекту є формування власної системи стійких моральних переконань, за допомогою створення театральної постановки, на актуальну для підлітків проблему.

Підлітки в процесі занять та за допомогою кваліфікованих спеціалістів зможуть розкрити свої творчі здібності та спробувати себе в ролі драматургів, режисерів, акторів, художників-декораторів.

Впродовж трьох місяців, вони будуть займатися написанням власної п`єси, на актуальну для них тему. Кульмінацією проекту буде показ вистави в межах культурного проекту Lutsk Junior Theatre та участь благодійному проекті «Мандрівний театр» (показ вистав в навчальних закладах Луцька та області).

Учасники ознайомилися з основною концепцією проекту, налагодили комунікації в команді та отримали творчі завдання.

Читайте також: Коли у Луцьку відбудеться свято першого дзвоника.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром