Як у Луцьку проходитиме День Незалежності

16 Серпня 2019, 11:14
2382

Цьогоріч святкування Дня Незалежності України  в Луцьку отримає нове «дихання» та  нові ідеї, які підтримують запит суспільства на оновлення та отримання нових позитивних вражень.

Охочих чекають 24 серпня з  14:00 до 22:00 у Центральному парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки, – інформують організатори.

Нові локації,  різноманітні food-зони, цікаві спікери, ексклюзивна програма, котра залишить тільки позитивні емоції відвідувачів заходу, розваги для всієї сім’ї, всеміська лотерея з понад п`ятсот  подарунками , релакс зони від партнерів, лунопарк, дитячі гірки, цікавинки від партнерів та організаторів – це і ще багато інших сюрпризів чекає саме Вас.

Також під час святкування запланований виступ OLEYNIK. Український музикант, артист, знаний на всій теріторії України завдяки своїм дуетним та сольним проектами, гравець футбольного клубу зірок шоу-бізнесу «Маестро», переможець проекту «Фабрика Зірок-2», активно підтримує молодь, яка займається спортом. Музикант презентує як нові, так і вже всіма улюблені та популярні пісні, на сцені у Центральному парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки о 21:00.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром