Луцьку вечірню школу капітально відремонтують

15 Серпня 2019, 17:19
триває ремонт у вечірній школі 2308
триває ремонт у вечірній школі

Масштабні ремонтні роботи розпочалися у вечірній (змінній) школі Луцька.

На капітальний ремонт будівлі вечірньої школи у міському бюджеті передбачили 1 мільйон 200 тисяч гривень, – повідомляють у прес-службі Луцької міської ради.

Ця будівля уже давно потребувала капітального ремонту, адже її звели ще у 1950-х роках. Зараз тут активно тривають ремонтні роботи. Зокрема, розпочато оновлення фасаду школи, влаштування гідроізоляції підвального приміщення, збудовано пандус, замінено вікна та двері. Фасад школи обіцяють відремонтувати до Дня незалежності України, а решта робіт не заважатимуть навчальному процесу.

«Потреба у капітальному ремонті вечірньої школи назріла уже давно. Тут назбиралося чимало проблем, зокрема й жахливий стан фасаду школи, а вона виходить на одну із магістральних вулиць – Ковельську. Також була загроза руйнування будівлі через відсутність гідроізоляції. На капітальний ремонт фасаду вечірньої школи, благоустрій території та встановлення системи гідроізоляції були виділені кошти у сумі 1 млн 200 тисяч гривень, аби надалі стіни будівлі не руйнувалися через грибок та підвищену вологість, і можна було продовжувати ремонтувати навчальні приміщення», – зазначив Ігор Поліщук.

Читайте також: У Боратинській громаді – екорух із виготовлення килимків


 

Коментар
16/04/2024 Понеділок
15.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром