У луцькому «Робологікумі» – нові експонати

14 Серпня 2019, 17:21
1346

 У КРЦ «Адреналін Сіті» «Робологікум» поповнився новими експонатами. Тепер дорослим та малим «чомучкам» буде цікаво на власному досвіді перевірити провідність тепла, електромагнетизм, поспостерігати за різнокольоровими тінями та багаторазовим віддзеркаленням.

Про це інформують у культурно-розважальному центрі.

«Запрошуємо! Наука може бути цікавою»,  –йдеться у повідомленні.

Довідково: Академія пізнання та розвитку «Робологікум» – унікальний майданчик, де діти та дорослі зможуть поринути і світ сучасних технологій, робототехніки, дронотехніки, довідатися про найцікавіші винаходи людства та перевірити на практиці різноманітні цікавинки науки і техніки. Головна мета Академії – привити дітям любов до пізнання та науки та показати, що навчання може бути веселим та цікавим.

В Академії «Робологікум» працює 10 кафедр: музична, архітектури та дизайну, світло-оптична, фізико-хімічна, військова, медична, дронотехніки, робототехніки, геймінгу, історії технічного прогресу, фізики та механіки.

Простір «Робологікуму» організовано таким чином, що кожен зможе тут провести час цікаво, сюди можна прийти з друзями або родиною.

ПРАЦЮЄМО: будні  з 12.00 до 22.00; вихідні/святкові з 11.00 до 22.00!

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром