Луцький спортклуб «Воїн» запрошує на тренування

14 Серпня 2019, 18:46
СК «Воїн» 6658
СК «Воїн»

Вже п’ятий рік поспіль СК «Воїн» готує чемпіонів зі змішаних єдиноборств та бойового самбо.

А все завдяки команді однодумців, які вкладають власні сили та фінанси, аби розвивати спорт. Мова йде про президента Федерації ММА на Волині, президента клубу «Воїн» Михайла Смолку, президента Федерації бойового самбо у Волинські області Олександра Редька, віцепрезидентів клубу Олега Тарасюка та Ігоря Дудінського, а також головного тренера клубу Андрія Зінчука та директора Дмитра Василенка. Це і є та команда людей, завдяки яким волинських спортсменів та клуб «Воїн» знають вже на світовому рівні, — кажуть в клубі.

Президент «Воїна» Михайло Смолка дає кілька порад батькам, чиї діти хочуть займатися спортом.

«Раджу ставитися до цієї події відповідально та зосереджено, бо саме від вашого вибору залежить, в якому середовищі буде знаходиться маленький спортсмен, з ким спілкуватиметься, від кого засвоюватиме науку єдиноборств, яка з часом можливо перетвориться в мистецтво», - наголошує Михайло Смолка.

На його думку, у нашому недосконалому світі так риси характеру, як мужність, рішучість та стійкість важливі для формування досконалої особистості, ї їх можуть виховати у дітях змішані єдиноборства. 

«Це той вид спорту, який виховує справжніх чоловіків та дає навики самозахисту тендітним дівчатам. Впевненість в собі на все життя. Двобій , як мистецтво , не стоїть на місці, він розвивається та вдосконалюється. Колись – «бричка», сьогодні - Тесла! Колись кулачний бій та греко-римська боротьба, сьогодні - змішані єдиноборства ММА та бойове самбо. Тому - будьте сучасними! Не шукайте екзотики, не чіпляйтеся за минуле. Обирайте спортивний клуб «Воїн», — радить директор «Воїна» Дмитро Василенко.

Крім того, він наголошує, що не варто у виборі спортивної секції керуватися виключно принципом «поруч із домом».

«Не лінуйтеся, ви повинні допомогти розкрити талант своєї дитини... Зал повинен бути облаштований відповідно до вимог єдиноборств. Якщо це ММА, тоді в залі має бути клітка – октагон, якщо бойове самбо – то татамі. Рівень кваліфікації тренерського складу, освіта та спортивний досвід, рівень тренувально-виховального процесу не мають викликати у Вас жодного сумніву. Саме тому - спортивний клуб «Воїн»! Тут все просто - титуловані вихованці, ЧЕМПІОНИ, Майстри та Кандидати в Майстри Спорту. Ну і звісно ж , морально-психологічний клімат колективу. Традиції. Не витрачайте часу!» — зауважив Дмитро Василенко.

«Воїн» чекає на тренування у Луцьку в Адреналін Сity та в ЛНТУ, а також у залах в Ковелі, Ківерцях, та селі Деревок Любешівського району.

Читайте також: Спортсмен клубу «PLAZA» повертається з перемогою

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром