Повідомили, скільки грошей спрямували лучани на армію

12 Серпня 2019, 15:20
1235

До державного бюджету за підсумками семи місяців 2019-го року з Волинської області надійшло 175,7 мільйона гривень військового збору.

Цього року з Волині на потреби національної армії спрямовано на 21 відсоток більше військового збору проти аналогічногоперіоду торік, – інформує головне управління ДФС у Волинській області. 

«Кожна офіційно виплачена зарплата чи інші отримані легальні доходи, з яких сплачено податки, це реальна фінансова допомога воїнам, котрі на Сході країни боронять державний суверенітет та незалежність нашої країни. Це означає, що за відповідальною сплатою податків – безпека і захист кожного з нас, а також своєчасне фінансування соціально-економічних програм», – наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що більшість волинських працедавців свідомі того, як важливо наповнювати бюджет та забезпечувати офіційне працевлаштування своїх найманих працівників.

Довідково:

за підсумками січня-серпня 2019-го року найбільшу суму військового збору сплатили у Луцьку – 75,8 мільйона гривень, на території Луцького району – понад 13 мільйонів гривень, у Ковелі – 10,5 мільйона гривень, у Володимир-іВолинському – понад 9,4 мільйона гривень військового збору, у Нововолинську – 8,2 мільйона гривень.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024