У Луцьку відкрилася секція стрільби з лука

10 Серпня 2019, 20:38
3266

У Луцьку на базі «Інваспорту» запустили секцію стрільби з лука.

«За моїми планами це мало би статися ще в червні, але на практиці все виявилось значно складніше — однак все відбулося і це головне! Дуже хочу подякувати тим, завдяки кому це стало можливим і хто сприяв!» — пише в Facebook ініціаторка відкриття секції Майя Москвич.

Два луки, один з яких лівосторонній, надало Посольство Австралії в Україні та особисто Посол Австралії в Україні Мелісса О’Рурк.

Також Майя Москвич подякувала депутату Луцької міськради Анні Мовяк, Дмитру Сидоруку, Павлу Скшетуському, «Інваспорту» та директору «Спорт для всіх» Наталії Назарук.

«Один із принципів Ігор Нескорених - розширення можливостей. Сьогодні в Луцьку можливості для учасників змагань розширились! Тепер тут можна тренуватись і з стрільби з лука! І дякую всім хто зголосився на перше тренування! Мо колись доб’ємося ще зали для тренування взимку то роздрукуємо фото і поставимо в рамочку!» — повідомила вона.

Також Майя Москвич додала, що надалі базові дні тренувань — вівторок, четвер, субота.

«Але оскільки луків в нас мало а бажаючих думаю буде більше, то час і дні тренувань можуть варіюватися від кількості бажаючих. Тому хто має намір тренуватися чи спробувати — пишіть — будемо все підлаштовувати», — пояснила лучниця.






 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром