Вулиця Баранова: роблять поточний ремонт

09 Червня 2015, 10:00

Уже другий день на вулиці Баранова в районі другої автостанції здійснюють поточний ремонт дороги.

Вчора сюди привезли, висипали і розрівняли 4 КАМАЗи щебеню, сьогодні з самого ранку – теж 4, ще 4 машини привезуть завтра. Усього – 12.

Роботи виконують працівники «Луцькавтодору». І хоч через роботи тимчасово перекрито рух транспорту, а пилюка від викидання щебеню з машин розвіюється навколо, в тому числі на діток, які поспішають у садочки, люди сприймають ремонт позитивно.

Ще недавно, коли йшли великі дощі, по цій вулиці неможливо було ні пройти, ні проїхати. А дорога ця – стратегічна, бо на Баранова розташовані два ДНЗ: № 14 та № 39. Так, мешканка вулиці Ольга Бузулук, яка щодня водить дитину в дитсадок, розміщувала 27 травня фото залитої водою дороги і писала, що люди дуже очікують або обіцяного поточного ремонту від влади, або ж ремонту від депутата міської ради, яка була обрана від цього округу.

Тепер вулиця Баранова посипана щебенем і рівненька, жоден дощ уже страшним не буде.

Однак, жителька округу Світлана Євгеніївна розповіла нам, що «автодорівці» залишать частинку не відремонтованої дороги.

«Вони кажуть, що робитимуть поточний ремонт лише до № 69, але ж на відрізку вулиці від № 69 і до № 59 теж потрібно зробити хоча б ямковий ремонт. Навіщо залишати цей шматок в ямках?» - не розуміє жінка, яка теж щодня ходить цією вулицею, і додає, що було б чудово, якби тут подбали і про тротуари, зважаючи на розміщення двох дитсадків.

Софія Сидір