Як у Луцьку вітали будівельників

09 Серпня 2019, 13:48
2884

У Луцьку напередодні Дня будівельника із професійним святом вітали тих, хто причетний до цієї галузі.

9 серпня у Волинську ОДА на дійство завітали заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Валентин Цьось, заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Роман Карпюк та секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт.

«Це наше спільне свято. Бажаю усім вам міцного здоров’я, успіхів, удачі, благополуччя вашим родинам. Нехай професія будівельника завжди буде затребуваною та високооплачуваною», – сказав Цьось.

Директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський розповів, що сьогодні будівельна галузь «відкриває друге дихання».

«Зараз іде інформатизація будівельної галузі, змінюються підходи до проектування. Наша компанія потихеньку впроваджуватиме нові та цікаві ідеї й проекти, робитиме «новий крок». Думаю, за 5 років будівельна галузь стане дуже сучасною», – додав Андрій Разумовський.

Роман Карпюк нагороджує Андрія Разумовського
Роман Карпюк нагороджує Андрія Разумовського

Із професійним святом присутніх привітав й Роман Карпюк, який зауважив, що будівельники творять майбутнє та роблять життя людей комфортнішим й спокійнішим. До цих слів приєднався й Григорій Пустовіт.

«Від вас залежить, як виглядатиме Луцьк, як в ньому житиметься людям. Те, що сьогодні місто змінюється до кращого – це заслуга будівельників. Коли бачиш новобудови, то починаєш пишатися своїм містом, його здобутками. Це історія, яка будується на завтра», – наголосив Пустовіт.

Також на заході нагороджували за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку будівельної галузі в області. До привітань долучилися й місцеві артисти.

Валентин Цьось
Валентин Цьось







img]8_budivelniki-8.jpg[/img]

28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром