Маршрутковий скандал: лучанину не дали сісти на місце для «своїх»

25 Листопада 2016, 16:00
5744

Жителя міста обурила поведінка водія маршрутки №30, який не дозволив пасажиру сісти біля себе на переднє сидіння, мотивуючи це тим, що це місце – для «своїх».

Про це поскаржився на комунікаційній платформі «Відкрите місто» Володимир Павлюк.

Чоловік також не зрозумів, на якій підставі прохід до сидіння поруч з водієм перев'язали мотузками.

«Їхав сьогодні ввечері маршрутним таксі №30 (державний номер 4706) з вул. Ковельська у с. Підгайці. Зайшовши у маршрутку, намагався сісти на сидіння поруч з водієм. Однак, він мені заборонив сідати, сказав що це місце для «своїх» і показав на шнурки, якими перев'язано прохід до цього місця», - пише Володимир.

Водій також відмовився пояснювати, що відбувається, а просто показав на вільні місця:

«На моє зауваження пояснити на підставі чого ці шнурки тут взагалі висять, і яким документом визначено, що це місце для «своїх», він мені відповів, що є ще вільні місця і порадив сідати там. На мої повторні прохання пояснити, що відбувається не відповів. Пізніше коли маршрутка наповнилась людьми, ніхто на це місце так і не сів, бо воно лишилось перегороджене шнурками.

Якщо водій маршрутки яка обслуговує маршрут не може мені пояснити цих нововведень, то прошу відповідний підрозділ Луцької міської ради надати мені роз'яснення. Випадок трапився приблизно о 17:45 год», - йдеться у повідомленні.


 

Коментарі
25 Листопада 2016, 18:10
Пану Володимиру нема чим зайнятися? Чи день невдалий просто?
25 Листопада 2016, 18:13
Печалька. Наступні скандали:<br/>&quot;Водій вигнав з місця для своїх бо пасажир розмовляв по телефону&quot;. Аааа порушені права людини по свободі слова<br/><br/>&quot;Водій вигнав з місця для своїх бо пасажир накурився ватри і воняв&quot;. Аааа порушені права людини на свободу вільнокуріння<br/><br/>&quot;Водій вигнав з місця для своїх бо пасажир був набуханий і знову воняв&quot;. Аааа порушені права людини на свободу вільнобухання<br/><br/>&quot;Водій вигнав з місця для своїх бо пасажир просто воняв&quot;. Аааа порушені права людини на свободу від купання.<br/><br/>Не дають сідати - значить так комфортно водієві. Місця для своїх забивають для тих же водіїв, яких підвозять додому/на кінцеву для зміни чи після неї.
25 Листопада 2016, 18:15
Оце так сенсація...А для чого сідати біля водія, якщо вільні місця були?Мабуть, шось несклалося у того Володимира, от і зганяє злість на тих водіях
25 Листопада 2016, 18:42
Там зазвичай пише &quot;Службове місце&quot;. Це і означає - для своїх. Бо як з роботи хтось зайде, то як: перекрикуватися, щоб всі чули, чи виганяти людину з місця? Як на мене, краще не пускати, щоб не виганяти.
25 Листопада 2016, 20:15
Службове місце місце може бути для напарника водія (щоб змінити, коли перший втомиться) або для кондуктора. Ні перший ні другий у наших маршрутках не передбачені. А тримати місце щоб поговорити можна було? Ну вибачте, водій на роботі і відволікати від дороги його не повинен ні свій ні чужий. Він перевозить людей і несе за них відповідальність. Тому, я не бачу ніяких причин, чому водій може забороняти пасажирам сідати на переднє сидіння.
25 Листопада 2016, 20:21
Якщо були вільні місця в салоні, то чого пан Володимир причепився до водія? Шукав з ким посваритися?
25 Листопада 2016, 21:25
до водійського хамства у маршрутних таксі часто додаються ось такі &quot;Надійки&quot;, і їх більшість. Прості люде, що казать, і водіїї такі ж прості, то й їхнє хамство триватиме довго. Шкода, що в Маневичах немає маршруток
25 Листопада 2016, 22:44
Совсем обабился мужик.
25 Листопада 2016, 23:40
Панове! У всіх подібних випадках дзвоніть у поліцію!
25 Листопада 2016, 23:42
Точно знаю, що у пана Володимира з собою була сумка, і він хтів її поставити собі на коліна тим самим перегородити водію огляд у бокове дзеркало заднього виду, чим міг створити аварійну ситуацію
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024