У поліції розповіли, з чого «обстріляли» автівку в центрі Луцька

05 Серпня 2019, 16:14
«обстріляне» авто у Луцьку 3757
«обстріляне» авто у Луцьку

У Луцьку на кільці біля історичного факультету СНУ декілька днів стояла «обстріляна» автівка. В поліції повідомили, що водій Mercedes Benz вчинив аварію, зіштовхнувшись із Skoda Fabia, залишив авто та втік з місця пригоди. Через деякий час невідомі «обстріляли» залишений транспортний засіб, ймовірно, з пневматичної зброї. Поліції вдалось встановити особу водія Mercedes Benz.

Інцидент трапився у п’ятницю, 2 серпня. Однак, «обстріляне» авто звідти забрали лише сьогодні.

Начальник патрульної поліції у Волинській області Андрій Крутень розповів, що власник авто Mercedes Benz, котрий був винуватцем аварії, покинув місце пригоди.

«Там відбулась дорожньо-транспортна пригода за участі «Mersedec benz» та «Skoda Fabia». Прибувши на місце події, працівники патрульної поліції встановили, що авто має механічне пошкодження. Водій «Mersedec benz» зник з місця події», — розповів правоохоронець.

За словами правоохоронця, після того, як водій залишив місце аварії, автівку ймовірно обстріляли з пневматичної зброї. Однак, наразі поліція встановлює усі обставини події.

«Пізніше повідомили, що цей припаркований автомобіль має кульові отвори. Насправді це не кульові отвори, і це не вогнепальна зброя. Швидше за все, це був звичайнісінький пневмат. Наразі транспортний засіб забрали з місця події та з’ясовують всі обставини. Проте, наразі підстав для внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за наявністю ознак кримінального правопорушення немає», — додав поліцейський.

За його словами, про відповідальність за «обстріл» зможуть говорити лише тоді, коли встановлять всі обставини справи. 

«Треба дізнатись, що спонукало людей до пошкодження транспортного засобу, їхні мотиви І тільки тоді можна говорити про квалафікацію їхніх дій», — зауважив Андрій Крутень.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром