Плату за проїзд у міських автобусах хочуть підняти до чотирьох гривень

25 Листопада 2016, 11:43
1922

Перевізники хочуть підняти вартість проїзду з трьох до чотирьох гривень, проте наразі міська влада дозволу на це не дає.

Про це заступник міського голови Сергій Григоренко розповів під час засідання комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Він зазначив, що востаннє плату за проїзд підвищували у кінці 2015 року. Наразі міські перевізники кажуть, що вартість у 3 гривні їх не задовольняє. Адже за виручені кошти вони не можуть оновити автобусний парк.

Крім того існує проблема з наявністю досвідчених водіїв. Проте, розуміючи фінансове становище населення, міська рада дозволу на підвищення вартості проїзного квитка не дає.

У грудні перевізники мають намір організувати круглий стіл, аби разом з владою та громадськістю обговорити ситуацію.

 

Софія СІЧКУН

Коментарі
25 Листопада 2016, 15:05
Часто ремонтую машину і пересідаю на маршрутку. Відчувається інтуїтивно, що ПРОЇЗД ДЕШЕВИЙ. (Не судіть строго, що, мол, "в людей немає грошей", "в країні війна", "магнітні бурі". Це інші питання. Говорю чисто економічно.). Навіть, якщо грубо порівняти з 10-річною давниною, майже при всіх курсах тоді - проїзд вартував 30 центів. То зараз його приємна для бізнесу ціна - 600грн, виходить. Ясно, що всі бізнеси "піджали ремінці" і не мають захмарних прибутків, але все ж.
25 Листопада 2016, 23:54
Вимагаю встановити касові апарати, тоді тарифи будуть економічно обгрунтованими. А поки нехай не лізуть нам в кишеню, а краще нехай помиють свої транспортні засоби.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50