Підприємство, яке робило Стелу Героїв, відмовляється від коментарів

25 Листопада 2016, 10:43
1989 Джерело: konkurent.in.ua

Хто винен у загорянні оновленого фотостенду Героїв Небесної Сотні у центрі міста, досі невідомо. Фірма-виконавець робіт поки відмовляється коментувати інцидент.

Район.Луцьк вирішив дізнатися, яким чином Стела Героїв могла загорітися від вогню лампадок. Нагадаємо, саме цю причину озвучили у прес-службі поліції Волині.

У фірмі «Факторія», яка виконувала роботи з розширення Стели Героїв, ситуацію коментувати відмовилися. Надати номер телефону директора не захотіли.

Як стало відомо від інженера «Факторії», наразі питання обговорюють і встановлюють збитки, тому поки не відомо нічого:

«Нічого точно не можу сказати, бо зараз цю тему обговорюють. Ми встановлюємо розміри пошкодження, які деталі треба замінити, які матеріали замовити», - прокоментував Василь, інженер підприємства.

Читайте також: Роботи над відновленням Стели Героїв уже почалися

До слова, як розповів виданню «Волинь24» перший заступник міського голови Тарас Яковлев, відновлення фотостенду може коштувати 80 тисяч гривень.

З його слів, цим займеться підприємство «Факторія», яке займалось його виготовленням. Загалом пошкоджено близько восьми квадратних метрів, тож частково конструкцію буде збережено. Орієнтовна вартість відновлення – 80 тисяч гривень. Робота триватиме два-три тижні, відновити стелу можуть ще до кінця року.

«Ми ще подумаємо про те, хто за це платитиме, але я в цьому не бачу ніякої вини тих людей, які робили фотостенд. Він був зроблений абсолютно якісно на ті гроші, що виділялись. Можливо з’являться спонсори, волонтери, люди, які захочуть за це заплатити», - зазначив Тарас Яковлев.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментарі
25 Листопада 2016, 13:39
"могла загорітися від вогню лампадок" в центрі міста відеокамер стільки, що можна жопою жувати. Хто першим догадається його взяти? Два дня ..лять визначити не можуть що сталось.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром