Фонтан вакансій у центрі Луцька: як це було

04 Серпня 2019, 09:59
2190

У центрі Луцька фахівці служби зайнятості розповідали лучанам і гостям міста про роботу та можливості служби зайнятості, про електронні сервіси, які значно полегшують пошук роботи та працівників, ознайомлювали з актуальними на міському ринку праці вакансіями, навчали писати дієве резюме, успішно проходити співбесіди.

2 серпня стартувала інформаційно-просвітницька акція міського центру зайнятості «Фонтан серпневих вакансій», — повідомили в обласному Центрі зайнятості.

Для тих, хто вагається у виборі чи у правильності отриманого фаху, проводили профорієнтаційне тестування. Принагідно фахівці розповідали про можливість  здобути актуальну професію за направленням служби зайнятості, неформальне навчання, навчання за ваучером тощо.

Інформаційну роботу в ігровій формі проводили і з маленькими жителями Луцька. Дітлахи з задоволенням відгадували загадки про професії, малювали на аркушах та асфальті.

Малеча з задоволенням брала участь у іграх «Хто Я» та «Знавці професій», «Намалюй професію».

Фонтан вакансій фахівці Луцького міського центру зайнятості «вмикатимуть» кожної п’ятниці упродовж серпня.

Наступна зустріч – 9 серпня об 11:00.

«Наше завдання прийти на допомогу безробітним, максимально інформувати населення про послуги служби зайнятості та вимоги сучасного ринку праці. Служба зайнятості не має обмежень у роботі! Ми спілкуємося з дітками, ознайомлюючи з професіями, розповідаючи про роботу дорослих, від якої малеча в захваті! Дорослим пошукачам роботи допомагаємо зайняти свою нішу на ринку праці, знайти хорошу роботу, отримувати достойну заробітну плату, реалізувати себе в особистісному та професійному планах!» – прокоментував захід директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк.



















 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024