Лучани просять облаштувати пішохідний перехід на перехресті Огієнка-Саперів

24 Листопада 2016, 17:23
2549

Перехрестя вулиць Огієнка та Саперів у Луцьку перейти дуже складно, адже до найближчого пішохідного переходу неможливо дістатися через відсутність тротуару.

Тож лучани хочуть, щоб там облаштували пішохідний перехід та встановили обмежувач швидкості, – повідомляють у прес-службі «Народного контролю».

Мешканці навколишніх будинків неодноразово зверталися у міську раду, аби чиновники звернули увагу на проблему. Та поки це не приносило ніяких результатів.

Аби з’ясувати ситуацію, журналісти «Народного контролю» вирушили до міської ради. Там пообіцяли взятися за проблему.

«Наступного року плануємо зробити тротуар та облаштувати пішохідний перехід», – запевнив директор Департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась.

Тим часом, у «Народному контролі» це питання порушать вже на найближчій сесії.

«Варто буде оголосити запит з огляду на прохання громадян облаштувати тут пішохідний перехід і обмежувач швидкості, аби зменшити аварійність і убезпечити дітей, які постійно бігають до школи через цей перехід», – заявив депутат Луцької міськради Олександр Лазука, пообіцявши взяти питання на контроль.

Нагадаємо, за листопад на вулиці Огієнка сталися дві ДТП, у яких травмувалися діти. 3 листопада на пішохідному переході збили восьмирічного хлопчика. Дитина отримала незначні забої, її забрала швидка допомога.

9 листопада на цій же вулиці водій автомобіля ВАЗ скоїв наїзд на школяра, який переходив дорогу поза пішохідним переходом. Внаслідок аварії у дитини – політравма, перелом правої гомілки і правого стегна. Хлопця госпіталізували до реанімації дитячої лікарні.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром