Відродження: у міській лікарні щорічно роблять більше 8 тисяч операцій

21 Вересня 2015, 15:09
1816

Головний лікар Луцької міської клінічної лікарні стверджує, що заклад працює на «відмінно».

Всього у Луцькій міській лікарні працює 178 лікарів, 86% з яких – лікарі вищої та першої кваліфікації. В тому числі один доктор наук, 10 кандидатів медичних наук та 5 заслужених лікарів України.

Про це під час засідання виконкому Луцької міської ради розповіла головний лікар Луцької міської клінічної лікарні Лариса Духневич.

За її словами, терапевтичні відділення лікарні дозволяють якісно провести діагностику та надати допомогу при всіх захворюваннях. Висококваліфіковані лікарі-хірурги можуть виконати оперативні втручання на всіх органах та системах, за винятком офтальмології.

«Щорічно в лікарні відбувається більше восьми тисяч операції. Функціонують також відділення малоінвазивної хірургії, оперативної ендоскопії. Постійно розширюється спектр хірургічних втручань на органах черевної порожнини, малого тазу, ЛОР-органах та суглобах. Дуже добре працює відділ урології, який оснащений сучасним обладнанням. Великим досягненням лікарні є ангіографічний комплекс. Ми можемо пишатися нашими результатами. До нас часто приїжджають з інших областей і нам є що показати та чим похвалитися», – розповіла головний лікар Лариса Духневич.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром