У Луцьку повели акцію «ПротиДій торгівлі людьми»

02 Серпня 2019, 15:47
1466

На площі Героїв Майдану в Луцьку відбулась інформаційна акція «ПротиДій торгівлі людьми» організована управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради спільно з Департаментом соціальної політики Луцької міської ради та Луцьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної допомоги.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Головна мета заходу – підвищення рівня обізнаності мешканців міста про проблеми торгівлі людьми, наслідки сучасного рабства, а також інформування про можливості отримання безкоштовних консультацій за телефоном Національної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми – за номером 527.

Під час заходу розповсюджували друковану інформаційну продукцію з інформацією як вберегти себе від небезпеки та куди можна звернутися за допомогою у випадку торгівлі людьми. 

Проблема торгівлі людьми в Україні ніколи не втрачала актуальності, а тим більше сьогодні. Тому так важливо об’єднати зусилля та працювати ще більше, щоб інформувати людей про проблему торгівлі людьми і зробити усе можливе, щоб вони не стали жертвами работоргівців.

Для привернення уваги перехожих були розміщені інсталяція «Уникайте пастки», інформаційний стенд та малюнки дітей на тему «Ми проти торгівлі людьми».

Окрім того, напередодні управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді був проведений «круглий стіл» на тему: «Алкоголізм – шляхи подолання проблеми. Співпраця медицини, соціальних служб, громадських організацій та органів влади» в якому взяли участь представники влади, громадськості та медичних установ. На якому піднімалось питання значної поширеності потрапляння в ситуацію незаконної експлуатації людей, які зловживають алкоголем.






 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром