Як працювали нардепи від Волині протягом року

24 Листопада 2016, 14:23
1839 Джерело: vsn.com.ua

Не пропустив жодного пленарного засідання у ВРУ народний депутат Ігор Гузь, а найнижчий рівень відвідуваності серед депутатів від Волині у Сергія Мартиняка – 68%.

Про це повідомили у четвер, 24 листопада, під час публічної дискусії на тему «Депутати-мажоритарники Волинської області: успіхи та невдачі за рік роботи».

Координатор Громадянської мережі «Опора» у Волинській області Катерина Шарпата зауважила, що моніторинг діяльності 105 депутатів-мажоритарників відбувався з 1 лютого 2016 року. Його метою було підвищення прозорості та відповідальності нардепів та налагодження комунікації між депутатами і виборцями.

Моніторинг здійснювали за двома критеріями – діяльність у парламенті та у виборчих округах.

 

РОБОТА В ОКРУЗІ

За статистикою, по роботі в окрузі серед нардепів від Волині лідирує Ігор Гузь, який займає третє місце серед усіх 105 депутатів-мажоритарників. Громадських приймалень в окрузі також найбільше в Ігоря Гузя, найменше – в Ігоря Лапіна та Сергія Мартиняка.

За рік Ігор Гузь провів шість особистих прийомів громадян, Ігор Лапін – один, Степан Івахів та Сергій Мартиняк не з’являлися особисто на прийоми. За вказаний період Ігор Гузь здійснив 66 публічних заходів в окрузі, Ігор Лапін – 19, Степан Івахів та Сергій Мартиняк – 0.

 

РОБОТА В РАДІ

За відвідуваністю ВРУ серед депутатів від Волині лідирує Ігор Гузь, який не пропустив жодного пленарного засідання і лише раз був незареєстрований за електронною системою. Другу сходинку посідає Ігор Лапін, а найменшу кількість разів у Раді бачили Сергія Мартиняка, відвідуваність якого становить 68%.

Комітети обранці громади відвідували рідше. Зокрема, Ігор Гузь відвідав 85% засідань, натомість Степан Івахів – всього 17%. Найбільше постанов зареєстрував Ігор Лапін – сім, найменше – Степан Івахів – одну.

За кількістю поданих депутатських запитів лідирує Ігор Гузь (25), натомість Сергій Мартиняк не подав жодного депутатського запиту. За вказаний період Ігор Гузь публічно виступав у Раді 26 разів, Ігор Лапін – 17, а Степан Івахів та Сергій Мартиняк взагалі не виступали з публічними промовами.

 

Оксана ВЛАСЮК

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром