У Зеленського вирішили долучитися до «хвилини слави» ветеранів – Лапін про «новий формат» Дня Незалежності

02 Серпня 2019, 10:47
1953

Президент Володимир Зеленський і його команда дуже сильно люблять подобатися телеглядачам, тому у цій ситуації вони вирішили долучитися до «хвилини слави» ветеранів, які будуть іти у параді на День Незалежності.

Про це в коментарі «Прямому» заявив народний депутат VIII скликання Ігор Лапін.

«Адміністрація президента зрозуміла, що це штанга. Отака штанга публічна і медійна, яка не дає їм дивідендів. А ми знаємо, що президент Зеленський і його команда дуже сильно люблять подобатися телеглядачам. І в цій ситуації вони вирішили долучитися до «хвилини слави ветеранів, які будуть іти», – сказав Лапін.

Він зауважив, що в команді Зеленського вирішили, щоб розбавити тему війни в Україні, щоб у параді приймали участь і вчителі, і медики, і ще хтось…

«Зрозумівши, що ветерани все одно вийдуть… Вони зрозуміли, що ця хода не закінчиться на Хрещатику, а треба чимось збити цю народну ініціативу, і вирішили її нібито очолити. Знаєте «як не можеш заборонити, то постарайся очолити». Таким чином, поводячи інформаційно пропагандистську політику в контексті «аля подобатися телеглядачам», вони вирішили нібито очолити цю ходу і розбавити її цивільними громадянами», – додав Лапін.

Зазначимо, що 30 липня під час прес-конференції голова ОП Андрій Богдан розповів, що свято на День незалежності все ж відбудеться в іншому форматі – замість параду буде Хода Гідності.

У новому заході візьмуть участь всі, хто дав Україні впевненість у завтрашньому дні – учасники АТО (ООС), ветерани, підрозділи різних родів військ української армії, а також волонтери. Президент України Володимир Зеленський також відвідає офіційну частину заходу.

Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що в цьому році військовий парад до Дня незалежності України не відбудеться.

19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром