Шевченка: облаштовують пішохідну доріжку та проїзд для автомобілів

24 Листопада 2016, 12:13
2370

На вулиці Шевченка активно триває ремонт занедбаної ділянки.

Місцями вже виклали пішохідні доріжки тротуарною плиткою та продовжують знімати старий асфальт. Про це повідомив власкор Район.Луцьк.

Для нових тротуарів вже готують основу і встановили нові бордюри. Термін завершення ремонту буде залежати від погодних умов. До слова,  місцеві мешканці роками «торували» шляхи до своїх домівок. Лише зараз тут з'явиться нове покриття пішохідних доріжок.

Нагадаємо, ремонт почали ще до перших снігопадів. За словами директора департаменту Юрія Крася, на цьому відрізку вулиці не було пішохідної доріжки з твердим покриттям. А завдяки ремонту водіям стане зручніше повертати на вулицю Івана Франка.











 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром