Луцькі плавці завоювали Кубок України

24 Листопада 2016, 11:37
2047

Луцькі спортсмени здобули перемогу на змаганнях Національного Кубку України з плавання у 25-метровому басейні, які проходили 21-23 листопада у Білій Церкві.

Про це у коментарі Район.Луцьк розповіла застуниця директора з навчально-виховної роботи луцької СДЮСШОР плавання Олена Дорофєєва.

Волинську область на змаганнях представляли 12 плавців. До складу команди входили чотири майстри спорту України та вісім кандидатів у майстри. Усі вони є вихованцями СДЮСШОР плавання Луцької міської ради.

Команда Волинської області вперше в історії завоювала кубок України. Наші спортсмени змагалися у другій підгрупі. Їх суперниками були представники Вінницької, Житомирської, Івано-Франківської, Львівської, Миколаївської, Полтавської, Тернопільської та Хмельницької областей.

Серед волинян відзначився Віталій Алпатов, який виборов золоту медаль на дистанції 400 метрів комплексним плаванням та срібну – на дистанції 200 метрів комплексним плаванням. На дистанції 50 метрів батерфляєм срібну медаль здобула Юлія Смаль. Інші представники команди також посіли високі місця як в індивідуальних запливах, так і в естафеті.

Перемога у Кубку дозволяє збірній Волинської області у наступному році виступати у першій, найсильнішій, підгрупі.

Команду до змагань підготували тренери викладачі КЗ «СДЮСШОР плавання Луцької міської ради»: Олександр Сологуб, Олександр Алферов, Сергій Максимюк, Валентина Санжаровська, Олена Наумова, Ольга Корець.

 

Олександр РОГАЛЕВИЧ

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром