Активісти розшукали водія, який втік з місця ДТП на Відродження

23 Листопада 2016, 23:23
2013 Джерело: volynnews.com

Водія-втікача, за участі якого сталася дорожньо-транспортна пригода на проспекті Відродження, відшукали у Луцькому районі.

23 листопада, близько 18:00 на проспекті Відродження сталася ДТП за участі буса і Фольцвагена з номерним знаком іноземної реєстрації. Внаслідок аварії дитина-пасажир буса отримала травми.

За словами активістів, водій Фольцвагена до приїзду патрульних покинув місце пригоди, залишивши свій автомобіль. Транспорт евакуювали на штрафмайданчик.

Після чого до пошуків водія-втікача вирішили долучитися власники автомобілів на іноземних номерах, учасники ГО «Автомайдан» та об’єднання власників нерозмитнених авто «Євро Волинь».

Чоловіка відшукали у селі Воротнів Луцького району і доставили до правоохоронців.

«Ми зробили це самостійно, не чекаючи дій поліцейських. Водій не входить до нашого об’єднання власників авто на іноземній реєстрації. Такі кроки ми не схвалюємо і боремося з подібною поведінкою водіїв. Свою позицію довели сьогоднішньою роботою, знайшовши чоловіка і доставивши його в поліцію», – зазначив активіст Радим Романюк у коментарі Район.Луцьк.

«Шукачі» зауважують, що знайти водія вдалося шляхом збору інформації про його раніше пересування та скоординованим діям активістів.

За попередньою інформацією, втікач  не має ознак алкогольного сп’яніння. Деталі ДТП з’ясовуватимуть слідчі.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром