Зі сльозами на очах: луцькі пенсіонери дивилися зворушливий фільм «Король Лев»

31 Липня 2019, 15:16
2804

У луцькому розважальному центрі «Промінь» пенсіонерам показали фільм «Король Лев» режисера Джона Фавро та сценариста Джеффа Натансона.

Захід організували 31 липня в рамках проекту «Доступний кінотеатр для пенсіонерів» Громадянського Руху «СВІДОМІ», засновником якого є бізнесмен та депутат Луцькради Андрій Покровський.

Координатор проекту Євген Мікоян зауважив, що це сімейний фільм, який є кіноверсією культової класики 1994 року, випущений студією Діснея.

«Історія хоч і показана з погляду звірів, але це історія про сім’ю, про боротьбу за неї, за щось близьке», –  додав Євген.

Координатор проекту «Доступний кінотеатр для пенсіонерів» Євген Мікоян
Координатор проекту «Доступний кінотеатр для пенсіонерів» Євген Мікоян

Окрім цього, координатор проекту зазначив, що свою роботу з вересня відновить й «Доступний театр для пенсіонерів».

Директор РЦ «Промінь» Дмитро Грелюк додав, що доступний кінотеатр є традиційною ініціативою, до якої долучився й розважальний центр.

«Намагаємося підібрати максимально якісний та цікавий контент, який наразі є на ринку. Пенсіонери залюбки приходять й дивляться кінострічки, завжди залишаються задоволеними. Окрім цього проекту, ми разом зі «СВІДОМИМИ» проводимо «Школу свідомого громадянина», на який запрошуємо потужних всеукраїнських спікерів, аби вони поділилися досвідом та своїми факапами. Це дає можливість молоді навчатися й рухатися вперед. Впевнений, що це їх ще більше мотивує», –  каже Дмитро.

1
Директор РЦ «Промінь» Дмитро Грелюк
Директор РЦ «Промінь» Дмитро Грелюк

Співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Тарас Шкітер розповів, що їхня команда не зупиняється на досягнутому та продовжує розвивати проектну діяльність, не дивлячись ні на що.

«Доступний кінотеатр» –  це чудова можливість безкоштовно відвідати пенсіонерам кіно. І ми запрошуємо лучан приєднуватися до всіх наших проектів.

Пенсіонери приходять з радістю. Їм, як і нам, дуже приємно зустрічатися в рамках проекту. Але справа в тому, що не всі знають про «Доступний кінотеатр», тому, коли до нас долучаються інші пенсіонери, часто чуємо: «Шкода, що ми не знали раніше», –  зазначив Шкітер.

Співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Тарас Шкітер
Співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Тарас Шкітер

Студентка Університету Третього віку при Східноєвропейському університеті Тамара Трохимович розповіла, що вона є постійним «гостем» заходів від «СВІДОМИХ».

«Це єдина можливість,  де ми справді можемо відпочити. «Король Лев» – дуже зворушливий фільм, люди після нього виходять з сльозами на очах. Надіємося, що ні «Доступний кінотеатр для пенсіонерів», ні «Доступний театр» не закінчаться й нас надалі запрошуватимуть», –  поділилася враженнями Тамара Трохимович.

Студентка Університету Третього віку при Східноєвропейському університеті Тамара Трохимович
Студентка Університету Третього віку при Східноєвропейському університеті Тамара Трохимович

Читайте також:  Луцьким пенсіонерам показали кінострічку «Геній і безумець»










Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром