У Луцьку – виставка живописних портретів видатних волинянок

31 Липня 2019, 11:52
у Луцьку - виставка портретів 2007
у Луцьку - виставка портретів

У Луцьку відбудеться відкриття виставки живописних портретів Тетяни Токаревої-Асмолкової під назвою «12».

Захід запланували на 3 серпня. Початок – о 18:00, – повідомляють організатори.

Головна мета проекту – показати, як мистецтво в поєднанні з історією може творити добро. «Під час заходу ви побачите 12 акварельних портретів, на яких зображені волинянки минулого та сучасності, а також почуєте цікаві факти з їх біографії», – йдеться в анонсі.

Організатори виставки – художниця Наталя Грабовецька, художниця Тетяна Токарева-Асмолкова, історик Тетяна Яцечко-Блаженко.

В рамках заходу відбудеться благодійний аукціон допомоги лучанину Марку Бадаляну.

Тетяна Токарева-Асмолкова, художниця, викладачка педколеджу імені А.Ю.Кримського (Володимир-Волинський), співавторка таких проектів як «Княгиня Ольга. Мальована стрічка», «Анна Ярославна. Мальована стрічка».

Місце проведення: Арт-галерея «Образ», пр. Волі, 2. Арт-Галерея «Образ», заснована молодою, волинською художницею Наталією Грабовецькою, з метою популяризації мистецтва. Основна мета якої, створювати ідеальні умови для знайомства глядача з творами українських художників. Важливу роль філософії розвитку галереї відіграє просвітницька діяльність, яка спрямована на цільову аудиторію, почесне місце якої займають діти і молодь.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром