40-й район: жителі будинку залишилися без асфальту через ремонт тепломереж

21 Вересня 2015, 13:36
2012

На Конякіна, 10-А біля першого під’їзду немає асфальтованого покриття, а люди змушені спотикатися об каміння.

Мешканці під’їзду говорять, що «розрили» асфальт біля входу ще в серпні. Проте поки що зробити ніхто нічого не може, бо це залежить не від комунальників. Біля інших під’їздів будинку асфальт вже поклали, а перший змушений чекати, поки навпроти (біля будинку номер 12) проведуть ремонтні роботи.

Директор Департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Іван Кубіцький пояснив, що асфальтування доріжки перед під’їздом залежить від роботи тепловиків.

«Приступити до ремонту асфальту поки що не можна, адже на території проводять теплові роботи. Зараз вони зробили тільки половину, тобто цього тижня ми до роботи не приступимо, адже це залежить не від нас, – розповів Іван Кубіцький. – Там замінюють тепломережі та проводять гідравлічні випробування, щоб не було підтікань. Тобто все в процесі і швидше, ніж нам дасть погода і людські можливості, ми не зробимо. Точного терміну назвати не можу, але, якщо все буде добре, то приблизно через два тижні дорожники зможуть приступити до покладки асфальту».

Тож мешканці під’їзду змушені ще певний час спотикатися об каміння і сподіватися, що тепловики закінчать роботу якомога швидше.






 

Коментарі
22 Вересня 2015, 02:13
Там хоч збоку дорога є,а то на ДПЗ за колібрісом так розрили,що й пройти не забруднившись не можливо, особливо після дощів.Про дитячий візок вже мовчу, бо його доводиться на собі носити,разом з дитиною. Дякую,Романюку за антипіар!<br/>Мені подобається що дорогу лагодять,але геть не подобається яким чином це роблять. Будівельники ходять дохлими мухами і явно не спішать закінчити
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024