Володимирська: піймали п’яного водія маршрутки

23 Листопада 2016, 12:23
2341 Джерело: vl.npu.gov.ua

У середу, 23 листопада, близько 7:00 інспектори дорожнього руху по вулиці Володимирській у Луцьку зупинили рейсовий автобус сполученням «Луцьк-Смолигів» за порушення Правил дорожнього руху.

Під час перевірки документів поліцейські виявили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти тест на драгері, – повідомляють у прес-службі поліції областію

Тест показав позитивний результат – 0,70 проміле алкоголю у крові, що значно перевищує допустиму норму. Поліцейські зняли горе-водія із маршруту та склали на нього адміністративні протоколи за ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та  ст. 121 (Порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами) КУпАП.

Окрім цього, інспектори притягнули до адміністративної відповідальності лікаря, який проводив передрейсовий медичний огляд водія за ст.129 (Допуск до керування транспортними засобами водіїв, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, або осіб, які не мають права керування транспортним засобом) КУпАП.


Коментарі
23 Листопада 2016, 15:38
Перевірили б не тільки стан шофера,а й стан машини ,як можна дати дозвіл на перевезення пасажирів таким лахом,
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром