Житловий комплекс «Струмочок» з висоти пташиного польоту. ВІДЕО

29 Липня 2019, 17:05
3119

У котеджному містечку «Струмочок», що у селі Струмівка зводить Будівельна компанія «Інвестор», завершили фасадні роботи та облаштувати покрівлю терас у першій лінії котеджів. Також тут уже встановили вікна у першій секції таунхаусів.

Про це йдеться у липневому відеозвіті зі «Струмочка», який оприлюднив  забудовник – Будівельна компанія «Інвестор». Відеозвіт знятий з висоти пташиного польоту. Переглянувши його, можна побачити масштаби будівництва, зрозуміти планування території, та оцінити уже зроблене на будівельному майданчику, — пише Перший.

Як будують таунхауси

Так, на першій секції таунхаусів уже завершили будівельні роботи, тут встановили вікна. Також збудували 9 таунхаусів з другої секції, там наразі зводять решту помешкань.

Будівельники уже почали роботи на місці третьої і четвертої секції таунхаусів. На одній уже завершили фундамент, ось-ось почнуть влаштовувати комунікації і стяжку. На іншій уже триває облаштування стяжок та піщано-щебеневої подушки.


 

 

Таунхауси у «Струмочку» - кількох типів: «Затишний», «Сімейний», «Класичний». У кожного з них – різна площа і свої особливості планування, що підлаштовані для потреб мешканців. Аби дізнатися про  умови їх продажу – прочитайте ось цю публікацію.

Як будують котеджі

Частина котеджів уже збудована: на них завершені фасадні роботи, є накриті тераси.

Розпочали будувати решту котеджів. Уже змурували два будинки з другої лінії, готують фундамент на решту будівель.  


 

 

Котеджі уже продаються. Зокрема, на вигідних умовах можна придбати котедж площею 156,06 м² за проектом американського зразка. Спереду будинків не буде парканів, лише стильні зелені газони. Переходьте сюди, аби дізнатися більше

 

П’ять особливостей котеджного містечка «Струмочок»

1. «Струмочок» – одне з найбільших котеджних містечок на Волині. Його площа – понад 7 гектарів. Загальна площа житла – 25 тисяч квадратних метрів. При цьому, завдяки великій площі це буде житловий комплекс з низькою густотою населення, а отже позбавлений зайвого шуму і метушні.

2. «Струмочок» матиме максимально повну і сучасну інфраструктуру. Тут буде охорона і відеонагляд. Облаштують великий сквер, дитячий майданчик, футбольне та баскетбольне поля з біговими доріжками окружністю 250 м. Також збудують громадське приміщення, в якому розмістять душові кабіни, тренажери та сауну. У планках - приватний дитячий садок, кав’ярня, магазин, аптека, заняття з йоги, творчі майстерні тощо.

3. «Струмочок» – місце, де можна купити і таунхаус, і окремий котедж, і квартиру у багатоквартирному будинку. Кожен мешканець отримує максимальний рівень комфорту, втім вибирає житло згідно з власними уявленнями, потребами і фінансовими можливостями.

4. «Струмочок» – унікальне поєднання «втечі»  від міської суєти з безпосередньою близькістю до міста. До центру Луцька від «Струмочка»  машиною – 15 хв. Окрім того, у планах забудовника – організувати роботу громадського транспорту, кінцевою зупинкою якого буде саме «Струмочок».

5. «Струмочок» – місце, де майбутні мешканці уже сьогодні можуть оцінити вигляд і комфорт своїх жител, а також надихнутися на нові ідеї дизайну інтер’єру. Забудовник – Будівельна компанія «Інвестор» - пропонує усім індивідуально розроблені дизайни помешкань, які можна переглянути ось тут.

 

Якщо ви хочете жити у «Струмочку», звертайтесь у відділ продажів за телефоном:

096 030 20 10

або ж за адресою:

м. Луцьк, вул. Коперника, 13в

Сайт: www.investor.lutsk.ua

Facebook: facebook.com/investorlutsk

Instagram: bud.investor

24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром