40-й район: встановлюють сходи до ківерцівського шляхопроводу

22 Листопада 2016, 18:01
2727

Задля безпечного переходу через залізничні колії, облаштовують надземний прохід по ківерцівському шляхопроводі.

Фото роботи ремонтників над встановленням сходів опублікував депутат округу Юрій Безпятко  у Facebook.

У свою чергу, заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк у коментарі Район.Луцьк зауважив, що облаштовують сходи у комплексі з ремонтом самого шляхопроводу.

«У зв’язку з тим, що траплялися трагічні випадки при переході через колії, під час ремонту шляхопроводу вирішили облаштувати безпечний прохід над залізничною дорогою», – зазначив Микола Осіюк.

Сходи для виходу на шляхопровід встановлять з боку вулиці Ківерцівської, поблизу провулку Дорожній, інші східці вестимуть вниз, до вулиці Наливайка, поблизу автомийки.

Орієнтовна вартість комплексу робіт по встановленню сходів і облаштуванню пішохідних переходів становить близько 900 тисяч гривень. Повністю завершити ремонт шляхопроводу планують 15 грудня.



Оксана ВЛАСЮК
 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром