У Луцьку відновили виробництво горілки

22 Листопада 2016, 16:59
2162 Джерело: volynpost.com

На луцькому заводі державного підприємства «Укрспирт» відновили виробництво горілки марок «Віче», «Віват» та «Волинська».

Про це виданню ВолиньPost розповів керівник Луцького МПД ДП «Укрспирт» Денис Шмаров.

Зокрема він пояснив, що у Луцьку нарешті відновили горілчане виробництво. Через певні складнощі останнім часом на луцькому спирто-горілчаному комбінаті виготовляли лише спирт. Тепер же обласний центр знову може похизуватись алкогольними напоями власного виробництва.

«Торгова марка «Віче» не виготовлялась з 2011 року. А відтак ми вирішили її відновити, адже це не лише гарна пляшка, а насамперед якісна рецептура. Навіть у такий важкий для країни час ми маємо направду якісний спирт власного виробництва та всю необхідну продукцію для виробництва горілки», – пояснив Денис Шмаров.





У планах підприємства також створення нових марок горілки. Наразі на заводі випустили пробну партію горілки «Віче», «Волинська», «Віват. Антарктида» та «Віват. Європа» по 20 тисяч пляшок. Наступного місяця планують збільшити об’єми виробництва.

Окрім того, на Луцькому МПД ДП «Укрспирт» в найближчі дні реалізують спирт, який знаходиться у сховищі та відновлять його виробництво. 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром