Волонтери передали книги до бібліотеки військового госпіталю

22 Листопада 2016, 15:18
1836

ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» в рамках акції «Книга за життя» провела збір макулатури з метою закупівлі книг для волинських військових.

Про це повідомляють у прес-службі громадської організації.

Волонтерам вдалося зібрати більше 80 книг, журналів та просто різного паперу. Останній здали на макулатуру, за що отримали більше 500 гривень, які також витратять на потреби військових.

Книги та журнали вирішили передати на потреби Луцького військового госпіталю та волинських військових, які перебувають у ньому. Деякі спеціалізовані книги поповнили фонд обласної бібліотеки.

«Хлопці в госпіталі не очікували такої уваги та навіть були трохи здивовані. Тим не менше дуже зраділи, що бібліотека поповниться сучасною українською літературою, цікавою періодикою, запитували, що саме радимо почитати спершу. Дуже приємно бачити їх усміхнені обличчя! І заради таких моментів варто продовжувати допомагати, не звертаючи увагу на дещо пасивне суспільство та зрадницькі настрої. Наша допомога – України перемога!», – розповідає керівниця соціальних проектів ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» Любов Казмірчук.

 


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром