Наступного року у Луцьку передбачають ряд нових фестивалів

22 Листопада 2016, 14:06
2322

Фінансування культурних заходів у Луцьку збільшується у два рази, адже у місті з’явиться кілька нових фестивалів.

Про це на засіданні «бюджетної» комісії розповіла начальник управління культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів у вівторок, 22 листопада.

Цьогоріч із міського бюджету на фінансування культурних заходів просять 2 мільйони 380 тисяч гривень. Тетяна Гнатів стверджує – сума обґрунтована, адже міська програма збагатилася на ряд нових та цікавих фестивалів.

Серед них – фестиваль «Меридіан», який передбачає проведення літературно-мистецького форуму. У гості до Луцька завітають митці з Польщі, Латвії, Литви, Ізраїлю та інших країн.

Окрім того, збираються провести «Інтеркультурний фестиваль», який має на меті ознайомити лучан та гостей міста з представниками всіх культур, які проживають у Луцьку.

Влаштують також фестиваль «Діти світу», фестиваль анімації «Задзеркалля», фестиваль молодого меду «Медовий Спас», фестиваль «Солом’яне диво» та «Шопенівська весна».

Коментарі
22 Листопада 2016, 17:05
Тралі-валі фєстівалім!
22 Листопада 2016, 17:34
НУ,ЩО ЗАРПЛАТИ БЮДЖЕТНИКАМ ПІДВИЩИЛИ УЖЕ КУЛЬТУРА БУДЕ МАТИ ПО 5-10 ТИСЯЧ,ГОЛОВНЕ ЗА ЩО?сАМА СОБІ ЛЮБІМИМ БЕРУТЬ ДОПЛАТ ПО 5,а ЩЕ ВІДМИЮТЬ ТИСЯЧІ НА ФЕСТИВАЛЯХ.нА ЗАВОДАХ ЛЮДИ НЕ МАЮТЬ ТАКИХ ЗАРПЛАТ. пОЛІЦЕЙСЬКІ І ДЕРЖСЛУЖБОВЦІ МАЮТЬ ПО 2 ТИСЯЧІ,А КУЛЬТУРА ЖИВЕ.оСТАЛОСЬ ТІЛЬКИ ФЕСТИВАЛИТИ, А ПРО ВІЙНУ ЗАБУЛИ.кРАЩЕ В АТО ВІДДАЙТЕ ЦІ ГРОШІ,ТУТ ЖИТИ НЕМА ЗА ЩО ЗА ЖЕБРАЦЬКІ ПЕНСІЇ, А ЇМ ФЕСТИВАЛЯ
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром