«Волинь» підозрюють у договірному матчі

22 Листопада 2016, 13:28
1494 Джерело: Відомості

Федерація футболу України вивчить матч 15-го туру Прем'єр-ліги між «Зіркою» (Кропивницький) і «Волинню» на предмет його договірного характеру.

Про це повідомляє Конкурент з посиланням на Футбол 24.

Про те, що поєдинок між командами міг бути договірним, повідомив голова комітету з етики та чесної гри ФФУ Ігор Кочетов.

«Є ознаки, що цей матч міг бути зіграний з фіксованим результатом», – заявив він.

Зі слів функціонера, до початку поєдинку на перемогу «Зірки» поставили 54 тисячі доларів, а одна з букмекерських контор перестала приймати на гру ставки.

Також Кочетов додав, що коефіцієнт на перемогу колективу з Кропивницького із рахунком 2:0 падав на 45 відсотків, і на такий результат «впевнено ставили». Тепер, вважає голова комітету, «Волинь» повинна звернути увагу на дії своїх гравців, які могли здати матч.

«Наскільки мені відомо, Віталій Володимирович Кварцяний таку думку висловив під час післяматчевої прес-конференції", – додав Ігор Кочетов.

20 листопада «Зірка» на своєму полі здобула перемогу над «Волинню». У першому таймі глядачі голів не побачили, а в другому господарі поля завдяки м'ячам Фаворова та Білонога зуміли вирвати перемогу.

Нагадаємо, нещодавно засудили двох футболістів молодіжної команди харківського «Металіста», які за 100 тисяч гривень погодилися програти «Волині».

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром