Компанія «VolWest Group» спільно з волонтерським проектом «Меценати для солдата» влаштувала день розваг для дітей учасників АТО

22 Листопада 2016, 11:15
1728

Незабутній день розваг влаштували для п'ятнадцяти дітей-учасників АТО з Маневицького району координатори проекту «Меценати для солдата» спільно з інвестиційною компанією «VolWest Group» у рамках соціального проекту.

Захід відбувся у неділю, 20 листопада. Екскурсія розпочалась з Культурно-розважального центру «Адреналін Сіті», де на дітей чекали чудові розваги, гра в боулінг, перегляд прем’єрного мультфільму «Де Дракон?».



Та найбільше малечу зацікавила пізнавальна екскурсія в «Музей технічного прогресу», де можна було наочно побачити закони фізики та перевірити їх у дії. Після розваг діти помандрували на майстер-клас з приготування піци і обід у піцерії «Тарантелла».






Діти зосереджено слухали всі настанови та поради досвідченого піцайола та захоплено створювали справжній  італійський делікатес. У кожного вийшла своя оригінальна піца, і - найсмачніша, бо створена власними руками.




Підсумок екскурсії – море гарних вражень, позитивних емоцій й просто шана дітей учасників-АТО, а все завдяки керівництву компанії «VolWest Group» та адміністрації піцерії «Тарантелла».

«Ще раз дякуємо за чудовий і насичений день для наших дітей розважальному центру «Адреналін Сіті» та піцерії «Тарантелла», – висловив слова подяки організаторам поїздки заступник голови громадської організації «Ветеранів АТО» Руслан Шпота. 

Без сумніву, свято вдалося, а посмішки, позитивні емоції і незабутні спогади про подорож діти повезли з собою додому. 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39