«Забороняю укладати договори про вивіз сміття із жителями, які не мають контейнерів», – мер міста Микола Романюк

22 Листопада 2016, 09:41
2624

За рік лучани придбали 415 контейнерів, проте не усі жителі приватної забудови та представники приватних підприємств погоджуються на придбання сміттєвих баків.

Про це у вівторок, 22 листопада, під час оперативної наради, повідомив директор «Луцькспецкомунтрансу» Валерій Кузьмич.

Він зауважив, що працівники ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» активно працюють над переходом на євроконтейнери як підприємств, так і жителів приватної забудови. Усіх споживачів, за словами Кузьмича, попереджують про необхідність придбання контейнерів.

Втім, є підприємства, що недобросовісно ставляться до цього питання. Є й такі, які не хочуть підписувати договорів і висипають сміття у контейнери, що знаходяться біля житлових будинків.

За рік жителі придбали 415 таких контейнерів. Більше 100 контейнерів по місту призначені для ПЕТ-пляшок. Крім того, працівники «Луцькспецкомунтрансу» зобов’язалися зосередити свою роботу на попередньому сортуванні відходів ще на контейнерних майданчиках.

Сміттєсортувальна лінія відтепер працюватиме і в суботу, і в неділю. Крім того, планують побудувати бункер, щоб сміття не розліталося, коли його привозять на полігон.

Натомість міський голова Микола Романюк зауважив, що до нового року необхідно завершити роботу щодо забезпечення контейнерами для сміття жителів приватної забудови.

«Не довели до логічного завершення моє доручення. Усі люди, які мають приватні будинки, повинні викидати сміття у контейнери. Забороняю заключати договори з мешканцями, які їх не мають. Я перепрошую, але 14 гривень в місяць людина знайти може. Якщо не завершите роботу до нового року, то будете самі разом із працівниками департаменту муніципальної поліції виносити мішки зі сміттям», – наголосив Микола Романюк.

Коментарі
22 Листопада 2016, 13:15
<p>Купили бак, уклали договір. За квартал ніхто так і сміття не вивіз, але рахунок прийшов. Так шо давайте меньше в**бонів</p>
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром