На лучанина, який пропонував хабар патрульним, завели кримінал

26 Липня 2019, 14:11
фото ілюстративне 1627
фото ілюстративне

Житель обласного центру за уникнення адміністративної відповідальності за керування автотранспортом у стані алкогольного сп’яніння пропонував патрульному поліцейському хабар.

За цим фактом слідчі Луцького відділу поліції відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України, – повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Учора, 25 липня, у Луцьку співробітники патрульної поліції зупинили автомобіль Ford Transit під керуванням 54-річного жителя Луцька.

За уникнення адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого ст. 130 ( керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення, лучанин намагався дати поліцейському 200 доларів неправомірної вигоди.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.369 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, покарання у вигляді обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк, із спеціальною конфіскацією.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром