Вишуканість, стиль і смак: у місті стартували дні моди

21 Листопада 2016, 15:45
3912

У Луцьку стартували дні моди «Lutsk Fashion weekend». В нічному клубі  «Opera» 19 листопада відбулося відкриття показу мод від українських дизайнерів.

Метою «Lutsk Fashion weekend» стала популяризація української та європейської моди, визнання волинських та українських дизайнерів на території України та за її межами.  Дизайнери Луцька, Львова, Одеси та Києва представили нові колекції сезону осінь-зима 2016/2017 року, - повідомляє «Таблоїд Волині».

Подія зібрала чимало поціновувачів моди, тут панував стиль, смак і вишуканість.

В рамках співпраці з Львівським та Одеським тижнями моди закривають та відкривають покази саме львівські та одеські дизайнери.

Першою мала нагоду представити свою нову колекцію Bezdna,  одеська дизайнерка. Показ Tomashevsky & StoreGe – це буря емоцій. Лаконічний стиль, модні силуети. У вбраннях поєднані брутальна класика та жорсткість. Це була не просто хода моделей по подіуму, а справжнє шоу.

Intention by Natalia Isaeva показали вбрання по-особливому. Луцька дизайнерка зробила акцент на легкості та елегантності. Оголосили колекцію із словами, що одяг приносить відчуття свободи. В залі зібралось чимало шанувальників і такого стилю.

«Хочеться носити для себе, а не для когось», – запевняють дизайнери.  

Kitti_one_ представили справжню жіночість і ніжність. Такий одяг по-справжньому розкриває жіночу красу. Усі любителі строгого стилю із акцентом на жіночність не лишилися байдужими до оригінальних моделей. 

ZMIST – київський шоу-рум, що акумулює речі з різних колекцій українських дизайнерських брендів. На подіумі Lutsk fashion weekend представили бренди Poustovit,  Frolov, lake, Soboleva&Vronska, Kostelni, a.Tan, Zinaida Lihacheva та інші. Закликаємо дивитися на речі простіше, адже вони самі по собі і є зміст української моди.

Луцький Butik Galleri 1 представили нову колекцію у діловому стилі та кежуал. Новизна і ексклюзивність моделей користуються популярністю у модників. Одяг якісний та зручний. Особливістю бренду є те, що речі з колекцій шиють у невеликій кількості, тому у модниць та модників менше шансів побачити, що хтось носить такі ж речі.

Луцький бренд KUMA представив колекцію одягу для справжніх жінок – стильних та впевнених в собі. Акцент робили на красі силуетів. Шерстяна тканина, комфортність одягу приваблює до бренду справжніх модниць. Такий одяг підкреслює ніжність і жіночність кожної. Приємно, що Луцьк може похвалитись стильним і якісним одягом від власних дизайнерів.

VIDEI – ще один бренд саме з Луцька. Нова колекція приємно вразила відвідувачів заходу. Хороша якість одягу, авторський крій та дизайн не залишили байдужими жодного глядача. Дизайнери переконують, що колекція створена з любов'ю та натхненням.

На завершення першого дня модного дійства відбулося справжнє шоу! Львівський бренд Kateryna Karol дуже вирізнився посеред попередніх. Цього разу для показу задіяли два поверхи. Простота одягу, поєднана із натуральними матеріалами, притягує погляди. Тут можна побачити як простий крій, так і об'ємні геометричні форми. У вбранні присутній контраст в кольорах, матеріалах, крої. Практичність одягу і використання аксесуарів – цей бренд вміє здобувати прихильність.

Після кожного показу була перерва, під час якої цінителі мод могли придбати подіумні речі, поспілкуватись з дизайнерами, відзнятись у модній фотосесії та просто відпочити.

Фото Романа ДОМБРОВСЬКОГО

1

1

1



1



1






1






1

Ще більше фото дивіться у нашій галереї

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром