Шевченка: мешканці будинку просять міського голову не допомагати їм

20 Вересня 2015, 12:20
2154

Новий котел, який влада хоче встановити у будинку 37а по вулиці Шевченка, потрібен лише пенсіонерам, інші ж хочуть встановити індивідуальне опалення.

Користувач соціальної мережі «Facebook» Max Blahovirny опублікував у спільноті фонду «Новий Луцьк» запис, в якому просить фонд спільно з Миколою Романюком не встановлювати новий котел у їхньому будинку. За словами мешканця, цього року «Луцьктепло», яке обслуговувало будинок раніше,  надати теплоносій можливості не має.

Люди такій відмові зраділи, пише Max Blahovirny, адже тепер матимуть можливість встановити у квартирах індивідуальне опалення. Незадоволеними новою можливістю зостались лише пенсіонери.

Проте обслуговування від «Луцьктепла» мешканці вважають дорогим і неякісним, а тим, хто не може  «зіскочити з голки», пропонують роздати по 5000 гривень з грошей, які планують витратити на котел. Тоді за ці кошти вони також зможуть встановити собі індивідуальне опалення.

Мешканці налаштовані рішуче відмовитися від послуг «Луцьктепла» і вимагають доробити документацію з влаштування індивідуального квартирного опалення та надати змогу встановити парапетні чи звичайні котли.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром