Лучанці продали зіпсовані гранати

21 Листопада 2016, 13:23
2816 Джерело: facebook.com

При спробі повернути неякісні фрукти, працівники супермаркету вчинили скандал.

Неприємний випадок трапився із Оксаною Білоконь, про що жінка написала у Facebook.

У неділю, 20 листопада, у магазині ПАККО на вулиці Ковельській, вона на прохання дитини купила їй гранат. Коли вдома жінка розрізала фрукт, то побачила повністю гнилу серединку.

Лучанка повернулася до магазину, щоб висловити претензії. Факт висловлення претензій жінка хотіла зафіксувати на відео, на що працівники магазину влаштували скандал.

«Як тільки сказали в присутності «менеджера», який навіть не захотів представитися, про відеозйомку, одразу ж працівниця охорони та касир наробили крику (інакше це не назвеш) про те, що тут приватний заклад і відеозйомка заборонена, хоча ніхто не збирався проводити зйомку працівників, товарів, самого закладу, про що було озвучено, а лише сам факт висловлення претензії», – описує ситуацію пані Оксана.

У магазині в той час перебували працівники патрульної поліції, які відреагували на шум. Вони вислухали сторони, але ніяких дій не вчинили, бо були «обмежені в своїх правах».

В книзі скарг лучанка помітила інші записи стосовно неякісних гранатів. З часу останньої претензії пройшло більше місяця, проте схоже, що у магазині так і не провели перевірки цієї партії гранатів.  

«На наше прохання «заступник управляючого» не зміг пред’явити жодних документів, окрім ксерокопії акту фіто-санітарної передачі товару, де не було жодних відомостей, які можна було б пов’язати із даним підприємством чи цією партією товару, сказавши, що «результати їх внутрішньої системи контролю якості товарів є конфіденційною інформацією», – підсумувала жінка.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром