Вимагаємо, щоб Михалик зіграв у футболці «Росія — агресор», — атовці та ультрас

25 Липня 2019, 16:09
Тарас Михалик у формі російського «Локомотиву» 3953
Тарас Михалик у формі російського «Локомотиву»

Націоналісти, учасники АТО та представники ультрас руху Волині прийшли поспілкуватися з футболістом «Волині» Тарасом Михаликом.

Це сталося 24 липня під час презентації новачків клубу.

На сторінці «Національні дружини Волинь» опублікували відео спілкування з гравцем, який останні шість років, як він сказав, «представляв з гордістю» російський клуб «Локомотив».

«Основний посил розмови — це було бажання почути позицію самого Михалика, щодо ситуації, яку ми маємо в країні, адже попередні спроби достукатися до гравця були не вдалі. З першого питання («Тарас, як ти думаєш після 6 років в крані агресора можна просто так, як будь-то нічого не бувало вернутися назад і представляти волинський край?») до останннього, розмова була напружена. В діалог між фанатами та михаликом вривались якісь невідомі по сторонні люди, колеги по клубу вигукували з спини михалака зовсім не доречні питання, намагаючись змінити тему розмови і безліч інших не зовсім приємних моментів», — йдеться в повідомленні активістів.

Вони поінформували, що на більшість запитань футболіст відповідав «і шо» «і шо».

«На закінчення балагану представниками націоналістів та ультрас Волині було висунута пропозиція або ж Михалик «ішокає» далі і в результаті чого його перебування на Волині, м’яко кажучи, буде не сильно вітатися або він доказує, що він справжній патріот своєї країни, виходить на першу гру клуба в футболці з надписом «Росія агресор», яку ми йому представим і дальше з гордістю без будь-яких проблем носить футболку ФК «Волинь», — повідомили учасники зустрічі.

До вашої уваги фрагмент відео з розмови та думка експертів щодо ситуаціі з «заробітчанами».

Коментарі
25 Липня 2019, 20:05
дятли з Луцка
06 Серпня 2019, 13:09
Таке відчуття, що так звані "націоналісти" поводять себе як той самий агресор - РОСІЯ(російські недоЗМІ) - відображення уривків, вирваних з контексту всієї розмови. МОЛОДЦІ - свій патріотизм можете показати поїхавши на фронт, а не в илу ("спортсмени"), ото тільки гавкати і можете.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром