Огієнка: до лобового зіткнення автівок привела недбалість «дорожників»

20 Вересня 2015, 09:35
2909

Через неправильно розташовані дорожні знаки на перехресті вулиць Огієнка та Шопена лоб в лоб зіткнулися авто «Renault» та «BMW».

ДТП трапилося вранці у суботу, 19 вересня.

Як розповідає один із постраждалих аварії можна було б уникнути, якби працівники дорожніх служб належним чином розмістили всі попереджувальні знаки.

«На фото прошу звернути увагу на гальмівний шлях того авто, котрий повертав з Шопена на Огієнка: рухаючись по вулиці Шопена, водій в останній момент побачив, що посеред дороги стоїть знак заборони для подальшого руху та вирішив одразу повернути праворуч, не зорієнтувавшись, що він вже тим самим виїжджає на зустрічну смугу. Якщо б по вулиці Шопена, як того вимагають правила дорожнього руху, був попереджувальний знак, цього однозначного не трапилось би», – переконаний водій BMW, відомий місцевий політик та учасник АТО, який побажав не називати свого прізвища.

За його словами, ніхто під час ДТП серйозно не постраждав, однак автівкам нанесена велика матеріальна шкода.


Нагадаємо, що вчора через ремонт дорожнього покриття від самого ранку був перекритий шляхопровід Соборності-Перемоги. На вулиці Клима-Савури утворився великий затор.

 

Коментарі
21 Вересня 2015, 01:58
Водій BMW X6 почав порушувати правила ще на ЖД переїзді на вул. Карпенка-Карого. З шаленою швидкістю він проїхав переїзд попри 2-х рядів машин на заборонений сигнал світлофора в сторону вул. Огієнка. Вже за 10хвилин я став свідком післяаварійної ситуації.<br/>P.S. Бог покарав.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром