Луцькі сміттєзбірники вражають екстравагантністю

20 Вересня 2015, 10:30
2091

На вулицях міста трапляються оригінальні сміттєві баки, у яких бракує однієї стінки.

Чи то з метою економії, чи аби просто порозважати лучан, міська влада розставила по Луцьку сміттєзбірники, у яких замість стандартних чотирьох, присутні тільки три стінки. Про це на сторінці Волинь у Facebook розповідає Ольга Лис.

«Ось такі "хороші" та зручні смітнички ми можемо зустріти в місті Луцьку.

Дана урна знаходиться на зупинці біля медичного коледжу. Хоча, поруч є ще смітнички, я просто дивуюсь та не можу зрозуміти, навіщо поставили от ці сміхотворні кам'яні смітники.

По вулиці Лесі Українки взагалі немає урн для сміття. Радує те, що населення вихованне та не смітить собі під ноги, але ж чому міська влада не допрацьовує.

Схожі кам'яні праодії на урни для сміття є на проспекті Волі», - пише лучанка у соцмережі.

З такими оригінальними ідеями міським чиновникам радше було б іти на конкурс "Веселих та кмітливих", бо наразі користь від сміттєзбірників-інвалідів, як і здоровий глузд міської влади, викликає не аби-які сумніви. 


 

 

 

Коментарі
21 Вересня 2015, 00:28
Смітники колись складались із двох частин - сам контейнер металевий (він легко відєднувався від зображеного на фото корпусу для полегшення його очищення), а його опора - цементова (щоб не перекидався, та мав естетичніший вигляд). Проте, напевно, він здався доволі необхідним предметом у господарстві комусь хто проїжджав поруч у темну пору доби, тому і був приХватизований. Хоча, можливо, це просто надзвичайно модні смітники, віяння таланту та сучасного стилю, що неповторно поєднуються з розміщеним поруч Мистецтвом Карлоса Гарсіа Лаоса.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром