ТОП-10 найстрашніших ДТП у місті за рік

20 Листопада 2016, 12:36
3293 Джерело: lutskpolice

Щороку в останню неділю листопада у рамках Всесвітнього дня пам`яті жертв ДТП згадують тих, хто трагічно загинув на дорозі.

Район.Луцьк пропонує пригадати найсерйозніші аварії, які сталися у місті за рік та вшанувати пам'ять трагічно загиблих.

 

23 січня на вулиці Глушець сталася ДТП, в якій загинув водій мікроавтобуса. Автомобіль, що їхав у бік Центрального ринку від Київського майдану, врізався у дерево. При зіткненні водій, ймовірно, вилетів з авто. А машина від удару відлетіла на понад 20 метрів від дерева.


 

9 лютого у жахливій ДТП на вулиці Львівській хлопця проткнуло трубою. Після зіткнення буса з легковиком постраждалого майже годину вирізали з машини. Водій Транспортера при перелаштуванні вправо не переконався, що цей маневр буде безпечним, та в результаті допустив зіткнення з Сітроеном. Авто від удару наскочило на опору, а водія пробило наскрізь трубою від огорожі в ділянці серця, друга труба пробила тіло нижче.


 

23 лютого на вулиці Кравчука чоловік, керуючи автомобілем «BMW Х5», збив велосипедиста, який помер від травм. Водій «BMW X5», будучи напідпитку та рухаючись по вулиці Кравчука зі сторони проспекту Соборності в напрямку вулиці Гордіюк, збив на смерть велосипедиста. Спочатку він в'їхав в Деу Нексія, спробував втекти з місця пригоди, але на сусідній вулиці наїхав на людину. Постраждалого він провіз на капоті, доки той не впав на дорогу. Дідусь помер дорогою до лікарні. А вже наступного дня прес-служба поліції повідомляла, що винуватця смертельного ДТП взяли під варту.


 

22 березня на перехресті вулиць Відродження та Ветеранів маршрутка №9 наїхала на трьох дітей. Водій маршрутки проїхав на червоне світло та на пішохідному переході збив дітей, які саме перходили дорогу згідно з правилами дорожнього руху. Діти з школи №22, учні 1-го та 2-го класу, отримали пошкодження різних ступенів тяжкості їх госпіталізували в обласну дитячу лікарню.


 

10 травня на проспекті Перемоги чоловік потрапив під колеса джипа. Пішохід вийшов з маршрутки, перебігав дорогу поза пішохідним переходом і потрапив під колеса Тойоти. Від завданих травм чоловік помер по дорозі в лікарню.


 

21 травня на проспекті Соборності маршрутка № 47, рухаючись в бік РАЦСу, в’їхала в рекламний щит. Водія госпіталізували в лікарню, він отримав травми різного ступеню. Постраждали також близько 10 пасажирів.


 

19 червня на вулиці Домни Гордіюк сталася дорожньо-транспортна пригода за участі мікроавтобуса та маршрутного таксі. Рухаючись вулицею Гордіюк, маршрутка № 31 здійснювала поворот наліво на вулицю Кравчука. Назустріч по вулиці Гордіюк рухався Opel Vivaro, який зіткнувся з боковою частиною маршрутки в момент її повороту. У результаті ДТП – близько 10 потерпілих госпіталізовано в лікарню.


 

21 липня на проспекті Перемоги сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула жінка, яка вибігла раптово на проїжджу частину. За словами очевидців, жінка перебігала дорогу в невстановленому місці через дорогу від будинку №12. Вона не розрахувала траєкторію руху та не встигла проскочити перед автомобілем і потрапила від колеса. Удар був доволі сильним, бо з ніг жінки злетіло взуття, у правому нижньому куті лобового скла багато тріщин. Через деякий час жінка померла в лікарні.


 

2 жовтня на мості, який сполучає вулиці Данила Галицького та Гнідавську, сталася ДТП з потерпілими за участі «BMW» та маршрутки № 11. Водій іномарки не обрав безпечної швидкості та виїхав на зустрічну смугу руху. У маршрутці перебували пасажири. На щастя, ніхто не загинув, однак до 10 людей із травмами різної тяжкості забрали до лікарні.


 

6 жовтня на вулиці Рівненській сталася ДТП за участю п'яти автомобілів. Очевидці припускають, що переднє авто зупинилося перед світлофором, а ззаду в нього на швидкості врізалася іномарка. У результаті - «гармошка» з 5 автомобілів. У ДТП постраждали двоє людей, один чоловік відбувся легкими травмами (госпіталізації не підлягає), а інший потребував медичного огляду.


 

Водії та пішоходи, будьте обачними і завжди дотримуйтесь правил дорожнього руху!

Коментарі
20 Листопада 2016, 15:42
У всіх аваріях з маршрутками однакове число потерпілих - 10 людей. Совпадєніє? Нє думаю....
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром