Унікальна рок-школа відзначила своє 5-тиліття у «Стоп-кадрі»

20 Листопада 2016, 08:31
2420

У святкуванні п’ятої річниці Garage Rock School взяли участь не лише рок-учні та їх наставники, а й два гурти з-за кордону – польський «Workplace» (Польща) та «DEARLY BELOVED» із Канади та хедлайнери вечора – культовий український гурт «Карна».

П’ять років тому у Луцьку відкрилася унікальна рок-школа, яка і досі лишається єдиним на західній Україні закладом, звідки виходять професійні рок-музиканти та справжні рокери – пише Таблоїд Волині.

Свій п’ятий день народження яскраво і драйвово «Garage Rock School» відзначила 18 листопада в арт-кафе «Стоп Кадр».

Зі сцени «Стоп-кадру» звучали хіти всесвітньовідомих гуртів «Anberlin», «Blink 182», «Hollywood Undead», «Еnter Shikari» та інших. Ні, на жаль, вони не приїхали до Луцька, їх кавери виконували випускники та рок-школярі, які навчаються у «Garage Rock School».  Хтось вивчає рок-ази декілька років, а хтось – лише декілька місяців. До слова, за 5 років через луцьку рок-школу пройшло більше 200 людей, найменшому з яких було 9 років, а найстаршому – 50. У цьому і є особливість «Garage Rock School» - дати змогу реалізувати себе лучанам будь-якого віку.

Яким був шлях рок-школи гості мали змогу переглянути у відео, яке представили зі сцени:

На сьогодні Garage Rock School – це 50 учнів, 10 груп, 6 викладачів і 4 напрямки музичного розвитку. Те, що школа росте і успішно розвивається, показує юне покоління рок-школярів, які спраглі до справжньої драйвової та живої рок-музики. До слова, нині найменшому учаснику «Garage Rock School» Вові Міщуку – лише 11 років. Як розповіли ведучі вечора Вікторія Жуковська та Славко Мазурок, які протягом цих 5 років стали також добрими друзями школи, він дуже талановитий та наполегливий.

​Завдяки «Garage» дві сотні волинян втілили свою музичну мрію, також школа дала життя новому гурту «Walls&Planets», який нещодавно випустив свій альбом, та проекту «Garage Drum Show» – унікальному музичному барабанному шоу.  Попереду – ще багато нових імен та відкритих талантів, адже метою школи є розвиток міської музичної культури та популяризація української музики.


















 

Більше фото дивіться у галереї.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром