Вишків: коли будуть нові дороги та нормальне транспортне сполучення

19 Вересня 2015, 18:00
2120

Депутат Іван Корчук обіцяє, що до кінця року відремонтують вулицю Руданського.

Директор підприємства «Луцькводоканал» та за сумісництвом депутат Луцької міської ради Іван Корчук стверджує, що знає про проблеми на своєму округові та переконаний, що йому вдалося дещо зробити для району за свою п’ятирічну депутатську діяльність.

«Коли я йшов в депутати, обіцяв багато зробити, у тому числі й в частині ремонту доріг. Можу лише сказати, що цього року зроблять вулицю Руданського. Треба робити Ціолковського, Селищну. Я знаю про ці проблеми. Але я завжди повторював і буду на цьому наполягати: робити ремонт луцьких вулиць даремно, поки буде дозволено рух великогабаритного вантажного транспорту», – переконаний депутат.

Крім того, депутат розповів про те, чому й досі на Вишкові таке погане транспортне сполучення.

«Я піднімав неодноразово питання забезпечення міським транспортом районів Вишкова, Теремно. Але не знайшов підтримки в депутатів. Великою мірою це пов’язано із постійними проблемами в роботі Луцького підприємства електротранспорту. Тому у цій каденції я не зміг вирішити цю проблему, якщо вдасться стати депутатом наступної каденції, буду продовжувати роботу в цьому напрямку. А не стану – то й Бог з ним», – каже Іван Корчук.

Більше про те, як живе Вишків читайте у матеріалі «Що зробили депутати за 5 років. Іван Корчук».

Коментарі
20 Вересня 2015, 13:06
А коли повернуть вкрадені метрів 200 дороги на виїзді з Луцька в бік Жидичина?
20 Вересня 2015, 13:21
знову вибори і знову обіцянки !!! кусок вулиці зробили , якраз де жив Ігор Гузь а далі катакомби !
20 Вересня 2015, 13:24
в нас ні доріг ні порядку за вечірнім дзвіном купа підпільних - підприємст, і бетоні плити, і розбірка крадених машин і так далі, навіщо тут дороги тут МАфія тут ДУРДОМ і всі знають і всі получають конверти !
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024